SPORTUL IN VIATA TA

 Tomai am aflat de „Maratonul Bucurestiului „,care nu stiu ce ma face sa cred dar aaa…se va desfasura in Bucuresti.Glumesc!

 Asociatia Bucharest Running Club este organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradală din România: OMV Petrom Bucharest Half Marathon și Raiffaisen Bank Bucharest Marathon, care reunesc anual peste 20.000 de alegători din peste 50 de țări și sunt incluse în calendarele AIMS și IAAF datorită standardelor înalte cărora li se conformează.

 Pana acum nu am participat la un astfel de eveniment dar cred ca este foarte interesant.

 Am facut si eu sport o perioada cam scurta de timp dar pot sa spun ca viata mi se schimbase in bine.Chiar daca depuneam mai mult efort si aveam mai mult timp ocupat eram mault mai linistita iar noptile dormeam mult mai bine.Nu mai eram asa obosita ca inainte asa ca va indemn pe toti sa faceti sport pentru ca sportul inseamna sanatate.

 Va invit in perioada 3-4 octombrie, în Piața Constituției,unde are loc a opta ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, iar pentru traseul din acest an circulația este restricționată pe 33 km în centrul Bucureștiului pe toată durata desfășurării competițiilor de alergare. Este singura dată când bulevardele din centrul orașului se închid traficului rutier pe o distanță de atât de mare.

In continuare aveti hărțile traseului din acest an.

popular-race-bucuresti-maraton-2015 harta-bucuresti-semi-maraton-2015 harta-bucuresti-maraton-2015

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s