Berea,sportul si…barbatii

Ah barbatii!

Toti sunt ahtiati dupa sporturile astea in care o gramada de barbati alearga dupa o minge si daca am zis sport sa zicem si bereeee…bereee.Clar nu se digera un meci fara garnitura de bere.Acum depinde de fiecare dupa dorinta,dupa gust,dar eu zic sa ne alegem una cu traditie,a nostra romaneasca.Deci berea Stejar.

O bere care acum ii cam atata pe iubitorii nostri de sport(de vizionat un sport,ca de facut e greu)intr-un mare fel.Merg pe deviza „Niciun mondial acasă” si le ofera 12 bilete la meciul Irlanda – România la rugby.Meciul se va juca pe 27 septembrie la Londra, pe stadionul Wembley.  Naționala de rugby a României este pentru a 8-a oară consecutiv la Campionatul Mondial, dar și că cei care vor câștiga biletele puse la bătaie de berea Stejar vor avea incluse în pachet și transportul și cazarea. Deci, cine are noroc pleaca un weekend la Londra și vede și un meci de rugby grozav.Berea Stejar acoperă și transportul și cazarea câștigătorilor.

Tot ce trebuie sa faca este să completeze un chestionar. La finalul campaniei se va face o tragere la sorți, iar cei 12 norocoși vor pleca la Londra.

Concluzia…sa curga bereaaa!

Daca doriti mai multe detalii intrati pe www.bereastejar.ro.

Bafta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s