FII PARTE DIN ARTA STRAZII

Iubesc arta si ii admir enorm pe creatorii artei in toate formele ei.Fie ca este vorba de desen,fotografie,biking…arta este arta.Presupune talent,daruire,emotii,trairi,inspiratie.
Graffiti este o arta si el.El infrumuseteaza strazile si spun o poveste frumoasa.Special am fost intr-o locdatie din orasul vecin pentru a fotografia creatiile unor tineri de-a lungul unei scari.Eu sincer cred ca au infrunusetat locul si toata lumea merge sa admire locul si sa se fotografieze cu creatiile lor.Fiecare isi exprima trairile prin opera lor si ne-o transpun noua privitorilor intr-o poveste frumoasa.

IMG_1688

IMG_1689

IMG_1692

IMG_1694

IMG_1695

IMG_1697
Fotografia este dragostea mea cea mare si incerc mereu sa invat mai mult despre ea.Fotografia urbana este o ramura a fotografiei cu satisfactii minunate.
Frumusetea fotografiei urbane sta in observarea,descoperirea si surprinderea urbanului,momente din viata urbana,expresii,emotii toate imortalizate prin lentila fotografică.

IMG_6164

IMG_6441

IMG_8478

Bike-erii sunt si ei niste artisti in sinea mea.Nu-i usor sa iti dresezi bicicleta sa te asculte.Dar ei o fac si o fac destul de bine.Cu pretul accidentarilor,drgostea lor este biking-ul si fac totul sa isi implineasca visul acesta.

Sa nu uit sa va anunt: în perioada 28 august – 18 septembrie, la Sun Plaza Shopping Center se desfășoară „Urban Culture”. Mai multe detalii am gasit pe site:

„Un eveniment dedicat pasionaților de artă urbană și nu numai. Pe parcursul evenimentului, clientii Sun Plaza vor putea participa la manifestari si activitati din sfera culturii urbane.
Programul evenimentului este de luni până vineri între orele 17:30 – 19:30, iar sâmbăta și duminica între orele 11:30 – 17:30. Cele 6 set-up-uri includ sesiuni de tips & tricks pentru riderii de BMX, lecții și show-uri de street dance, artisti ce executa tricouri personalizategraffisti ce vor desena în timp real și diverse ateliere de arts & crafts pentru copii.
Cum fotografia nu putea lipsi dintre artele urbane, Sun Plaza Shopping Center și F64 vor expune pe perioada evenimentului 30 de fotografii cu tematica URBAN CULTURE!”
Pe parcursul evenimentului, clientii Sun Plaza vor putea participa la manifestari si activitati din sfera culturii urbane, dintre care amintim: BMX Show, Graffiti Street, Street Dance Show, Urban Photography

 Sa iubim arta si artistii in toate formele lor!

Reclame

3 gânduri despre &8222;FII PARTE DIN ARTA STRAZII&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s