Pescarusii

Pescărușii sunt cam între mărimea unui porumbel și a unui vultur(30 – 80 cm). Păsările au aripi suple și ascuțite, iar la vârf au un cioc încovoiat și puternic. Cele trei degete de la picior au o membrană interdigitală care le înlesnește deplasarea pe apă.

 Puii de pescăruș sunt frecvent de culoare cenușie punctați cu negru, devenind păsări adulte la patru ani de la eclozare.

Hrana pescărușilor este atât animală cât și vegetală, ea constând din deșeuri de la navele de pescuit sau de la fabricile de conserve, din pește, crustacee, moluște, sau alte animale marine mai mici, ca și din rozătoare.

În general pescărușii au cuibul pe sol, dar unii cuibăresc pe stânci. Indiferent unde se află cuibul, ei formează colonii. În cuib femela depune 2 – 4 oua, care sunt păzite de părinții care pot ataca până și omul. Puii eclozează la 3 – 6 săptămâni, ei putând să alerge și să înoate din prima zi, însă sunt hrăniți la cuib de părinți până la vârsta de 3 – 9 săptămâni.

Sursa Wikipedia

Bineinteles frumusetile acestea le-am descoperit tot la Tuzla!

10410321_1603835199878664_9068539574966037486_n

10421979_1603835213211996_3084528487204732626_n

11217533_1603835366545314_1625410840153378481_n

11230219_1603835306545320_2051207926249689474_n

11870941_1603835383211979_280769740570417878_n

11873367_1603835139878670_6546728202574819514_n

11873750_1603835276545323_3593899955932871131_n

11889530_1603835143212003_6267079342430587481_n

11892043_1603835329878651_8496043661264490634_n

11899831_1603835356545315_827476102264908968_n

11899936_1603835273211990_1085552349608354435_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s